DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Heeft u een Peugeot en bent u geïnteresseerd in een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan twintig jaar dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. Bovendien kunt u bij ons terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn wij handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen dubbele cabine

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen, vinden alle werkzaamheden plaats in onze eigen werkplaats. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, produceren en plaatsen van de dubbele cabine. Bovendien zorgen wij ervoor dat de uitstraling van uw Peugeot exact hetzelfde blijft als voorheen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitstraling van uw Peugeot. Wij kunnen dit resultaat leveren doordat wij de cabine naadloos laten aansluiten. Wij geven particulieren altijd het advies om pas na aanschaf van de auto de dubbele cabine te laten plaatsen. Dit heeft als reden dat wanneer u dit in de fabriek laat doen, de cataloguswaarde hoger wordt en daarmee ook de BPM.

Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dubbele cabine. Wij werken namelijk ook met bedrijfswagens. Voor u als ondernemer heeft het rijden van een bedrijfsauto verschillende voordelen. Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare staat veiligheid erg hoog in het vaandel. Onze dubbele cabines worden dan ook uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen wij ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Een keuring bij de RDW;
  • De tenaamstelling van uw wagen;
  • Het afwikkelen van de belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare dé ombouwspecialist voor verschillende automerken en -modellen. Wij hebben de afgelopen jaren een naam op kunnen bouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Wij kunnen zowel nieuwe als gebruikte auto’s ombouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Peugeot? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

dubbele cabine peugeot

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN