DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS UW OMBOUWSPECIALIST

Productie, levering en inbouw

Een dubbele cabine regelen voor uw Renault Trafic x82 2014? Dat is bij TransCare geen enkel probleem. TransCare heeft al ruime ervaring met het ombouwen van verschillende merken en typen auto’s. Het plaatsen van dubbele cabines is niet het enige wat wij doen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van comfort wanden, auto’s voorzien van een grijs kenteken set en het aanbieden van bedrijfswageninrichting op maat.

De voordelen van een dubbele cabine

Alle dubbele cabines worden in onze eigen werkplaats ontworpen en geproduceerd. Onze erkende vakmannen zorgen ervoor dat de dubbele cabine in uw Renault Trafic x82 2014 naadloos aansluit. Het uiterlijk van uw auto zal dan hetzelfde blijven. U ervaart het gemak van een dubbele cabine en uw auto heeft ook nog eens een prachtige uitstraling. Wij geven altijd als advies mee om de cabine te plaatsen na aanschaf van de auto. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, zal de cataloguswaarde van de auto stijgen en betaalt u dus ook meer BPM. Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Renault Trafic? Neem dan hier een kijkje.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Dubbele cabine Renault Trafic x82 2014

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw Renault Trafic

Wij verzekeren u altijd van het beste eindresultaat door gebruik te maken de hoogste kwaliteit. Veiligheid vinden wij dan ook erg belangrijk De gordelsystemen in onze dubbele cabines hebben dan ook altijd een Europees keurmerk.

Al onze dubbele cabines worden geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare is de ombouwspecialist voor uw Renault

Al sinds 1998 bouwen wij diverse automerken om, waaronder Renault. Door onze jarenlange ervaring en het leveren van kwaliteit, hebben wij een naam op kunnen bouwen in de autobranche.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over een dubbele cabine voor uw Renault of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een afspraak maken voor een van onze diensten. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×