DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Heeft u interesse in een dubbele cabine voor uw Renault? Dan helpen wij u daar graag mee verder. Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Naast het plaatsen van dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Bovendien zijn wij een handelsfirma en produceren wij kunststof materialen voor de autobranche.

Voordelen dubbele cabine

Doordat wij alle werkzaamheden in onze eigen werkplaats verrichten, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Doordat wij de cabine naadloos laten aansluiten op uw Renault, is de cabine niet zichtbaar aan de buitenkant. Wij geven particulieren altijd het advies om de dubbele cabine te plaatsen nadat de auto is aangeschaft. De cataloguswaarde en de BPM worden namelijk hoger wanneer u dit in de fabriek laat doen.

Wij helpen ook graag ondernemers bij plaatsen van een dubbele cabine. Voor ondernemers met een bedrijfsauto heeft dit namelijk diverse voordelen. Zo hoeft u geen BPM te betalen. Ook betaalt u minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine renault

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij al een begrip. Wij hebben dan ook de afgelopen jaren een naam weten op te bouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Wij kunnen zowel nieuwe auto’s als gebruikte auto’s ombouwen.

Meer weten?

Zou u meer informatie willen over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Renault? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×