DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Transporter voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Al meer dan twintig jaar zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist van dubbele cabines. Het plaatsen hiervan doen we voor verschillende automerken en -modellen, waaronder ook uw Transporter. Wij zorgen er altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor is de cabine van buitenaf niet te zien en behoudt uw Transporter dezelfde uitstraling als voorheen.

Voordelen dubbele cabine

Het is bij ons mogelijk om zowel in nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine te laten plaatsen. We adviseren altijd om de cabine pas ná aanschaf van de auto in te laten bouwen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daardoor ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine transporter

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wilt u een dubbele cabine in uw Transporter hebben, dan is het mogelijk om deze door ons te laten bouwen en plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om de cabine zelf in uw auto te plaatsen. In dat geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Bij TransCare is veiligheid ontzettend belangrijk. Daarom zijn al onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 actief in de branche. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, maar voorzien auto’s ook van grijs kenteken sets en comfort wanden en bieden we bedrijfsinrichting op maat. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Transporter? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×