DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine in uw auto plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Wij zijn dé opbouwspecialist voor dubbele cabines voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Bij TransCare zorgen we ervoor dat de dubbele cabine naadloos aansluit bij uw auto waardoor het uiterlijk van uw auto behouden blijft. Naast het plaatsen van een dubbele cabine, kunnen wij uw auto ook voorzien van een grijs kenteken, comfort wanden of een bedrijfswageninrichting.

Financiële voordelen

Wanneer u een dubbele cabine laat plaatsen heeft dit financiële voordelen voor u. Zo is de auto voorzien van meer zitplekken waardoor het aanschaffen van een nieuwe bus niet nodig is. Let wel op dat wanneer u deze door de importeur laat plaatsen, de cataloguswaarde van de auto duurder wordt en de BPM dus ook. Daarom raden wij aan om deze na aanschaf van de auto te plaatsen, zodat deze niet wordt meegerekend voor de catalogus waarde en dus uiteindelijk een lagere BPM heeft.

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u bij TransCare een dubbele cabine laat maken, wordt deze altijd voorzien van een gordelsysteem dat Europees is goedgekeurd. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en daarom zorgen we voor een goed gordelsysteem. Daarnaast bestaat een complete ombouw bij TransCare uit meer, namelijk:

  • U kunt kiezen voor extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • Een RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

TransCare heeft ruim 20 jaar ervaring met het ombouwen van auto’s. In deze jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende automerken, gerenommeerde dealers en carrosseriebedrijven. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en het leveren van een passende ombouw en de uitvoering daarvan doen we in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dubbele cabines of heeft u een vraag over over andere diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, dan zijn wij u graag van dienst!

dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×