DUBBELE CABINE INBOUW

DÉ OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE VOOR UW FIAT

Productie, levering en inbouw

Uw Fiat voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Ruim 20 jaar hebben wij ervaring als ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. Gebruik maken van onze andere diensten? Kies bijvoorbeeld voor het plaatsen van comfort wanden of het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat..

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines worden in onze eigen werkplaats ontworpen en gefabriceerd. Wij zorgen ervoor dat deze dubbele cabine precies bij uw Fiat aansluit, zodat er een mooie uitstraling van de auto behouden wordt. Hierdoor heeft u meer zitruimte wat comfortabel is. Wij geven altijd als advies mee om uw dubbele cabine te plaatsen nadat u uw nieuwe auto heeft gekocht. Het nadeel is namelijk dat als u de cabine in de fabriek laat plaatsen de cataloguswaarde dan hoger wordt en dus ook de BPM.

Dubbele cabine ombouw

Al het werk, zoals het ontwerp van het product en het inbouwen, wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Hiermee garanderen wij u de beste kwaliteit en een snelle levering. Veiligheid gaat boven alles en daarom zijn onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder zorgen we voor een RDW-keuring, tenaamstelling, belastingvoordelen en optioneel nog extra accessoires. U kan dan denken aan zijramen, betimmering of luxe delen van een cabine. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Fiat dubbele cabine

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 staan wij bekend als dé ombouwspecialist bij verschillende autodealers. Wij hebben al jarenlang ervaring met diverse automerken. Ons team bestaat uit professionals die alleen maar goed werk leveren met het beste eindresultaat.

Meer weten?

Toch nog wat meer informatie nodig over het plaatsen van een dubbele cabine voor uw Fiat? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u gerust contact opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden voor u.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×