DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Fiat Ducato voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dubbele cabines. Het ombouwen van (bestel)auto’s doen we voor verschillende merken en diverse modellen. Wanneer u een dubbele cabine in uw auto wilt laten plaatsen, zorgen wij er altijd voor dat deze naadloos op de wagen aansluit. Hierdoor blijft de uitstraling aan de buitenkant hetzelfde als voorheen. Naast dat we een dubbele cabine kunnen plaatsen voor u, staan we ook graag voor u klaar voor grijs kenteken ombouw en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare kunnen we zowel bij nieuwe als bij gebruikte auto’s een dubbele cabine inbouwen. Dit doen we voor particulieren en ondernemers. Particulieren geven we altijd het advies om de cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en valt de bijtelling uiteindelijk hoger uit. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
fiat-ducato-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

U kunt ervoor kiezen om de dubbele cabine zelf in uw auto te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om het door ons te laten doen. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Veiligheid gaat boven alles. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden ze ook geleverd met een aantal andere zaken zoals:

  • Extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen.
  • RDW-keuring.
  • Tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al meer dan twintig jaar kunnen we onszelf dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. In die jaren hebben we ervaring opgedaan in het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, grijs kenteken en het plaatsen van comfort wanden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Fiat Ducato of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×