COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Wanneer u een Fiat Fiorino rijdt en hier een comfort wand in wilt laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij TransCare helpen we u graag verder! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van comfort wanden, maar ook voor het bouwen en plaatsen van dubbele cabines. Bovendien voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende automerken en -modellen en met vijfentwintig jaar ervaring kunnen wij ons met recht dé expert noemen.

Voordelen comfort wanden

Andere namen voor een comfort wand is een scheidingswand, separatiewand of kopschot. Bovendien heeft het gebruik van een comfort wand in een auto een aantal voordelen. Niet alleen creëert het meer zitruimte, het zorgt ook voor een verlaging van het geluidsniveau en een beter te reguleren cabinetemperatuur. Onze comfort wand kan los geleverd worden, of wij plaatsen hem voor u. Wanneer u een beetje handig bent is de comfort wand ook makkelijk zelf te plaatsen. We leveren de wand dan inclusief montagemateriaal en een handleiding. Geeft u het liever uit handen? Dan plaatsen onze professionals de comfort wand graag voor u. Het plaatsen doen we, net als het ontwerp en de productie, in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Dankzij ons nauwkeurige en professionele team ziet u bovendien aan de buitenkant helemaal niets van de ingebouwde comfort wand. Wel zo fijn, want zo behoudt uw Fiat Fiorino dezelfde uitstraling als voorheen.

Onze wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Fiat Fiorino comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Fiat Fiorino? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×