DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Rijdt u in een Fiat Fiorino en wilt u een dubbele cabine laten plaatsen? Dan zit u bij TransCare helemaal goed! Dankzij onze vijfentwintig jaar aan ervaring mogen wij onszelf dé expert noemen op het gebied van het ombouwen van bedrijfswagens en auto’s. U kunt voor meer terecht dan enkel het plaatsen van een dubbele cabine. Bij ons bent u namelijk ook welkom voor de plaatsing van een comfort wand of het ombouwen naar een grijs kenteken. Daarnaast leveren wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Van ontwerp tot fabricatie en plaatsing van de dubbele cabine, alles vindt plaats in onze eigen werkplaats. Dankzij ons team van professionals sluit de cabine bovendien naadloos aan op uw auto of bedrijfswagen. Hierdoor blijft de uitstraling van uw Fiat Fiorino behouden. Een dubbele cabine heeft een aantal voordelen. Zo creëert het meer zitruimte en kunnen er dus makkelijker meerdere personen plaatsnemen in de auto. Wij raden aan om de dubbele cabine pas na de aankoop van de auto te laten plaatsen. Wanneer de auto vanuit de fabriek wordt geleverd met een dubbele cabine stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de bpm. Bent u ondernemer? Dan heeft het rijden van een bedrijfsauto bovendien verschillende voordelen. Zo hoeft u geen bpm af te dragen en liggen de premies van verzekering en wegenbelasting lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Fiat Fiorino dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Doordat wij alles uitvoeren in onze eigen werkplaats kunnen we u de beste kwaliteit én het mooiste eindresultaat garanderen. Bij TransCare hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden onze cabines enkel geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare kunt u sinds 1998 terecht voor dubbele cabines, grijze kentekens en comfort wanden. In de jaren dat wij aan het werk zijn hebben we naam gemaakt bij autodealers en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Fiat Fiorino? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×