DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Fiat Scudo voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten plaatsen van een dubbele cabine, maar wij plaatsen ook comfort wanden en bouwen auto’s om naar een grijs kenteken set. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende modellen en automerken, waaronder de Fiat Scudo.

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, de productie en de plaatsing van dubbele cabines gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bij het plaatsen van een dubbele cabine let ons team erop dat deze naadloos aansluit op uw auto, zodat het van buitenaf niet zichtbaar is. Op deze manier behoudt uw wagen dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren geven we altijd het advies om een cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Ook als u ondernemer bent kunt u bij TransCare terecht. Wij bouwen dan ook graag in dubbele cabine in uw bedrijfswagen. Een bedrijfswagen heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM te betalen en zijn de premies voor de wegenbelasting en verzekering lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
fiat scudo dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten bij TransCare. Onze cabines worden daarom uitsluitend met Europees goedgekeurde gordelsystemen geleverd. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 specialist in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw Fiat Scudo of over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×