DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Fiat Talento voorzien van een dubbele cabine? Dan helpen wij van TransCare u graag! Sinds 1998 zijn wij dé onbetwiste ombouwspecialist van auto’s en bestelwagens. U kunt bij ons terecht voor dubbele cabines, comfort wanden en we bouwen auto’s ook om naar grijs kenteken. Daarnaast leveren we ook bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines die wij zelf ontwerpen en fabriceren in onze eigen werkplaats, sluiten naadloos aan bij uw auto. Hierdoor blijft de uitstraling van uw auto behouden en heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Een dubbele cabine zorgt voor meer zitruimte in uw auto waardoor u meer personen kunt vervoeren. Als particulier raden we u aan de dubbele cabine pas in te bouwen na het aanschaffen van een nieuwe auto. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de cataloguswaarde van de auto hoger en de BPM dus ook. Voor ondernemers is het rijden van een bestelauto helemaal voordelig, zij betalen geen BPM en minder verzekering en ook minder wegenbelasting.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine voor de Nissan NV 300

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het ontwerpen, produceren en inbouwen van de dubbele cabine inbouw in uw Fiat Talento doen wij allemaal in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u garanderen van de beste kwaliteit én de snelste levering. Bij TransCare vinden we veiligheid zeer belangrijk en daarom leveren we onze dubbele cabines uitsluitend met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zijn ruim 20 jaar dé ombouwspecialist voor verschillende modellen van diverse automerken. In al deze jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw Fiat Talento of over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×