DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat dubbele cabines plaatst? TransCare is specialist in het ombouwen van uw auto! Wij kunnen uw ford bus voorzien van een dubbele cabine. Naast dat wij specialist zijn in het plaatsen van dubbele cabine, kunnen wij uw auto ook voorzien van grijs kenteken set of comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Onze vakmensen plaatsen eigenhandig de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Tevens worden de dubbele cabines ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats. Wij zorgen ervoor dat de dubbele cabine de optimale pasvorm heeft en dus naadloos aansluit op uw auto. Het voordeel hiervan is dat de dubbele cabine aan de buitenkant niet zichtbaar is. Uw ford bus heeft behoudt exact dezelfde en mooie uitstraling. Zorg er wel voor dat u de cabine plaatst na aanschaf van uw auto, zo voorkomt u de stijging van de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
ford bus dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Alle cabines worden geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Naast veiligheid vinden wij kwaliteit ook erg belangrijk. Wij garanderen daarom het beste eindresultaat door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatieve producten.

Alle cabines worden geleverd met:

  • Keuze voor extra accessoires zoals, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 werkt TransCare met passie aan het ombouwen van verschillende automerken- en modellen. Wij hebben goed contact bij autodealers en carrosseriebedrijven en hebben een goede naamsbekendheid opgebouwd. Wij zijn ook handelsfirma en producent in de autobranche.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over uw ford bus dubbele cabine? U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen en al uw vragen stellen. Wij staan u graag te woord. U kunt ook direct een afspraak maken voor het plaatsen van een dubbele cabine of een van onze andere diensten. Wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×