DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine laten plaatsen in uw Ford Custom? Daar helpen we u graag mee. Wij zijn TransCare, dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens. Naast het plaatsen van een dubbele cabine kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse modellen en automerken! Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Het ontwerpen, produceren en plaatsen van de dubbele cabine doen we in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bij het plaatsen van een cabine zorgen we ervoor dat deze naadloos aansluit op de auto. De cabine is aan de buitenkant niet zichtbaar en hierdoor behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen. Aan particulieren geven wij het advies om een dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Doet u dit in de fabriek, dan wordt de cataloguswaarde hoger en daarbij ook de BPM. 

Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine in uw bedrijfsauto. Het rijden hiervan heeft voor een ondernemer meerdere voordelen, Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
ford custom dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid is een van de belangrijkste uitgangspunten bij TransCare. Daarom leveren wij onze dubbele cabines uitsluitend met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij diverse gerenommeerde dealers, automerken en carrosseriebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Ford Custom? U kunt ook direct een afspraak maken! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×