DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Ford een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. En wist u dat we veel meer doen dan alleen het bouwen en plaatsen van dubbele cabines? U kunt bij ons namelijk ook terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken set, de plaatsing van comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor diverse automerken en -modellen.

Voordelen dubbele cabine

Kiest u voor TransCare, dan bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Dit komt doordat het ontwerp, de fabricatie en de plaatsing allemaal gebeurd in onze eigen werkplaats. Hierbij zorgt ons team ervoor dat de cabine naadloos op uw Ford aansluit. Hierdoor is de cabine aan de buitenkant van de auto niet zichtbaar en blijft de uitstraling hetzelfde, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. We raden particulieren altijd aan om een dubbele cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek al te laten doen, gaat de cataloguswaarde omhoog en daarbij ook de BPM.

Bent u ondernemer, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bouwen met plezier een dubbele cabine in uw bedrijfsauto. Het rijden van zo’n bedrijfswagen heeft diverse voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM, de kosten voor de wegenbelasting zijn minder en ook de premie van de verzekering is lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
ford custom dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Één van de belangrijkste speerpunten bij TransCare is veiligheid. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast regelen we:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al meer dan twintig jaar auto’s om. Niet zo gek dus dat we onszelf dé onbetwiste ombouwspecialist mogen noemen. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, automerken en diverse carrosseriebedrijven. U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte auto’s laten ombouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de plaatsing van een dubbele cabine in uw Ford? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×