GRIJSKENTEKEN OMBOUW VOOR UW FORD

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Uw Ford ombouwen naar een grijs kenteken? TransCare is u graag van dienst! Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Wij hebben met vele verschillende merken gewerkt en hier vele ervaring mee. Bij TransCare bieden we meer dan alleen een ombouw naar een grijs kenteken. Ook hebben wij al jaren ervaring met het plaatsen van van dubbele cabines en comfort wanden én kunt u zelfs terecht voor bedrijfswageninrichting op maat.

Hoe werkt het?

Een auto met een grijs kenteken is eigenlijk een auto die door de belastingdienst wordt gezien als bestelauto. Het voordeel van zo een grijs kenteken is dat u geen BPM betaalt bij de aanschaf van een bestelauto én minder wegenbelasting betaalt dan een auto met een normaal kenteken. Een grijs kenteken is overigens niet letterlijk grijs, maar gewoon geel. Deze is wel te herkennen aan de beginletter B of V.

Er zijn ook een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om met een grijs kenteken te mogen rijden. Allereerst mogen zowel ondernemers als gehandicapten een auto met grijs kenteken rijden. De bestelauto moet op uw naam staan en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend. Bent u benieuwd naar alle eisen die gelden voor een bestelwagen? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Ford grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare is dé ombouwspecialist

Al 20 jaar zijn onze vakmannen bij Transcare met liefde en passie hun werk aan het uitoefenen. Wij hebben in deze jaren vele auto’s mogen ombouwen en hopen dit nog te blijven doen. In de autobranche hebben wij goede contacten met autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Wij zijn een kenner op het gebied van ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Meer informatie?

Bent u van plan om uw Ford naar grijs kenteken om te bouwen? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×