GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Ford Ranger voorzien van een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Al meer dan twintig jaar zijn wij de specialist in het ombouwen van auto’s naar een grijs kenteken set. Daarnaast kunt u bij ons voor veel meer terecht dan alleen een grijs kenteken. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld ook dubbele cabines en comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we een handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u een ondernemer, dan heeft het verschillende voordelen om uw Ford Ranger om te bouwen naar een grijs kenteken. U betaalt dan namelijk geen BPM, de premie van de verzekering is minder en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Houd er echter ook rekening mee dat u voor een grijs kenteken aan een aantal voorwaarden moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken, dan kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
ford ranger grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al auto’s om sinds 1998. Wanneer u voor ons kiest, dan hoeft u nergens naar om te kijken. Wij regelen het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we als ombouwspecialist naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Ford Ranger naar een grijs kenteken? Of wilt u meer informatie over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×