COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Wanneer u een comfort wand wilt laten plaatsen in uw Ford Transit Connect bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens dankzij onze meer dan 25 jaar ervaring. Naast het plaatsen van comfort wanden kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en het ombouwen naar een grijs kenteken. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Wanneer u een comfort wand aanschaft voor uw Ford Transit Connect kunt u deze heel makkelijk zelf monteren. Wanneer u voor deze optie kiest leveren we de separatiewand zoals een comfort wand ook wel wordt genoemd compleet met montagemateriaal en een handleiding. Daarnaast bieden we ook de optie waarbij wij de comfort wand voor u plaatsen. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats waar enkel professionals werken. Daar ontwerpen, bouwen en plaatsen we, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Een comfort wand biedt enkele voordelen:

  • Het creëert extra zitruimte;
  • Verlaagt het geluidsniveau in de cabine;
  • De cabinetemperatuur is makkelijker te regelen.

Ons team van experts zorgt ervoor dat de comfort wand zo geplaatst wordt in uw Ford Transit Connect dat deze vanaf buiten niet zichtbaar is. Uw auto behoudt dus de uitstraling van voorheen. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Ford Transit Connect comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 begonnen we bij TransCare met het ombouwen van auto’s. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring binnen de autobranche en hebben we een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Ford Transit Connect? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×