DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Ford Transit Connect voorzien van een dubbele cabine? Dat doen we graag voor u bij TransCare. Wij zijn dankzij onze vijfentwintig jaar ervaring dé expert op het gebied van het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Wij plaatsen niet alleen dubbele cabines. U kunt bij ons ook terecht voor de plaatsing van een comfort wand of het ombouwen naar een grijs kenteken. Daarnaast leveren wij bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij met de grootste zorg, zodat uw auto de uitstraling behoudt zoals deze ervoor was.

Voordelen dubbele cabine

U kunt kiezen voor een dubbele cabine wanneer u de auto nieuw besteld, maar dit zorgt wel voor een stijging van de cataloguswaarde. Daarmee stijgen ook de BPM kosten. Daarom raden wij aan om de dubbele cabine pas te laten plaatsen na aankoop van uw bedrijfswagen. Ons team van professionals doet dit graag voor u vanuit onze eigen werkplaats. Hier ontwerpen, fabriceren en plaatsen we de dubbele cabine voor uw Ford Transit Connect. Onze professionals zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijfswagen behouden blijft.

Bent u ondernemer? Dan heeft het rijden van een bedrijfsauto bovendien verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM af te dragen en liggen de premies van verzekering en wegenbelasting lager.

Dubbele cabine ombouw

Doordat wij alles uitvoeren in onze eigen werkplaats kunnen we u de beste kwaliteit én het mooiste eindresultaat garanderen. Bij TransCare hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom worden onze cabines enkel geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Ford Transit Connect dubbele cabine

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

In 1998 startten wij met het plaatsen van dubbele cabines, het ombouwen naar grijs kenteken en het plaatsen van comfort wanden. In de meer dan 25 jaar dat wij aan het werk zijn hebben we naam gemaakt bij diverse autodealers en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Ford Transit Connect? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×