DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Heeft u een Ford Transit Custom en wilt u daar een dubbele cabine in hebben? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij zijn dé ombouwspecialist van auto’s sinds 1998. Naast het inbouwen van dubbele cabines maken we ook comfort wanden, bouwen we auto’s om naar grijs kenteken en leveren we bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats waardoor we u kwaliteit en snelheid kunnen bieden.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines van TransCare sluiten naadloos aan bij uw auto waardoor de uitstraling van uw auto hetzelfde blijft. Aan de buitenkant is het niet zichtbaar dat er in uw auto een dubbele cabine geplaatst is. Wij raden u aan om de cabine na aanschaf pas te laten plaatsen in uw auto. Wanneer u de dubbele cabine gelijk in de fabriek laat maken wordt de cataloguswaarde hoger en de BPM dus ook. Door de dubbele cabine pas na de aanschaf van uw auto te plaatsen bent u voordeliger uit.

Als ondernemer is het rijden van een bestelwagen helemaal voordelig. Wanneer u een bestelwagen rijdt, heeft u vrijstelling van BPM en betaalt u minder premie voor de verzekering en minder wegenbelasting.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Ford-Transit-Custom-dubbele-cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Door een dubbele cabine in uw Ford Transit Custom te plaatsen wordt er en extra rij zitplekken gecreëerd. Bij TransCare zorgen we voor het ontwerp, de productie en het inbouwen van de dubbele cabine. Daarbij vinden we veiligheid zeer belangrijk dus u mag van ons verwachten dat onze dubbele cabine voorzien is van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Verder wordt de dubbele cabine geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Al meer dan twintig jaar zijn wij dé ombouwspecialist van diverse auto’s van verschillende automerken. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel automerken, autodealers en carossiebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dubbele cabines of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×