DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Ford Transit ombouwen naar een dubbele cabine? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Wij zijn dé onbetwiste specialist voor het ombouwen van auto’s naar een dubbele cabine. We kunnen voor verschillende automerken en verschillende modellen een dubbele cabine ontwerpen, fabriceren en plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het uiterlijk van de auto behouden blijft zorgen we ervoor dat de dubbele cabine naadloos aansluit.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare maken we dubbele cabines voor zowel gebruikte als nieuwe auto’s. In beide gevallen is het mogelijk om een dubbele cabine te laten plaatsen. Wanneer u een dubbele cabine wilt hebben in een nieuwe auto, is het voordeliger om dit niet gelijk bij de fabriek te laten doen. Hierdoor wordt namelijk de cataloguswaarde hoger en zult u ook meer BPM betalen. Daarom raden wij altijd aan om na de aanschaf van een nieuwe auto een dubbele cabine te laten plaatsen. Voor ondernemers heeft een bestelwagen met dubbele cabine veel financiële voordelen. U betaald minder wegenbelasting en u krijgt vrijstelling van BPM.

Dubbele cabine ombouw

Onze dubbele cabines worden in onze eigen werkplaats ontworpen, gefabriceerd en geplaatst. Het is het bij ons ook mogelijk om zelf uw dubbele cabine te plaatsen. In dat geval leveren we de dubbele cabine en geven we u installatiemateriaal mee. Veiligheid is een van onze uitgangspunten en daarom zorgen we ervoor dat onze dubbele cabines uitgerust zijn met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast kunt u van ons verwachten dat we de dubbele cabine inclusief leveren met:

  • Extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen
  • RDW-keuring
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Sinds 1998 bouwen wij auto’s en bestelwagens om. We zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het bouwen van dubbele cabines, grijs kenteken en comfort wanden. In de afgelopen twintig jaar hebben we een naam opgebouwd bij verschillende auto dealers, automerken en carossiebedrijven. Het ombouwen van auto’s doen we allemaal in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een dubbele cabine voor uw Ford Transit of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Renault-Traffic-dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×