GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw G-klasse ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens voor diverse merken en modellen, waaronder ook de Mercedes G-klasse. Wist u dat u bij ons voor veel meer terecht kunt dan alleen de ombouw naar een grijs kenteken? Wij bouwen en plaatsen namelijk ook dubbele cabines en comfort wanden en bieden bedrijfswageninrichting op maat. Tevens zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u een ondernemer, dan heeft het meerdere voordelen om uw Mercedes te voorzien van een grijs kenteken set. Met een grijs kenteken hoeft u bijvoorbeeld geen BPM af te dragen, de premie van uw verzekering wordt lager en ook met de belasting bent u goedkoper uit. Het is echter belangrijk om te weten dat u een aan aantal voorwaarden moet voldoen als u een grijs kenteken wilt voeren:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de eisen en voorwaarden waar u aan moet voldoen? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
g-klasse grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al sinds 1998 auto’s om. Wanneer u ervoor kiest om uw Mercedes bij ons om te laten bouwen, bent u verzekerd van het beste eindresultaat. Wij regelen voor u het ontwerp, de productie en de levering van de ombouw en/of inrichting van uw bedrijfswagen. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. In de afgelopen jaren dat we actief zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en diverse automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw G-klasse? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×