GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Zoekt u een bedrijf die u kan voorzien van een grijs kenteken voor uw Audi? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé professionals op het gebied van auto’s en bestelwagens ombouwen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken set, maar ook voor het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het rijden van een auto met een grijs kenteken, zoals Audi meerdere voordelen. Zo betaal u bijvoorbeeld geen BPM, de premie van de verzekering is lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan zal moeten voldoen:

  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is;
  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor een bestelwagen? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken Audi

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al vele jaren worden er bij TransCare verschillende auto’s omgebouwd. Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en het leveren van bedrijfswageninrichting. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. In al die jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. En daar zijn we trots op!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van een grijs kenteken voor een Audi? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×