GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u een grijs kenteken auto hebben? U kunt een auto kopen die al één heeft. Of u kunt uw auto laten ombouwen naar een grijs kenteken. TransCare is dé ombouwspecialist voor auto’s. We hebben ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van auto’s. Niet alleen naar grijs kenteken, maar we bouwen ook dubbele cabines en comfort wanden. TransCare is bekend bij verschillende automerken, gerenommeerde dealers en carossiebedrijven. We ontwerpen, fabriceren en leveren de ombouw zelf en de uitvoering daarvan doen we in onze eigen werkplaats.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u uw auto laat ombouwen naar grijs kenteken, heeft dit voor u als ondernemer een aantal voordelen. U krijgt bijvoorbeeld vrijstelling van BPM, de premie van uw verzekering is lager en de wegenbelasting is lager. Ondanks de voordelen zijn er wel een aantal voorwaarden gesteld voor het rijden met een grijs kenteken. Zo dient u ondernemer te zijn voor de omzetbelasting en een btw-nummer te hebben. Daarnaast is het belangrijk dat de auto op uw eigen naam staat en dat u de (rechts)persoon van het btw-nummer bent. Ook dient 10% van de gereden kilometers per jaar zakelijk te zijn. Benieuwd naar alle voorwaarden en eisen? U vindt ze hier. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag. Er is veel mogelijk en we kunnen diverse modellen van verschillende merken ombouwen.

grijs-kenteken-auto

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×