GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u geïnteresseerd in het ombouwen naar grijs kenteken van uw BMW X5? Wij van TransCare helpen u daar graag bij. TransCare is immers dé specialist in het ombouwen van verschillende automerken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken set, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Bovendien bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Wat zijn de voordelen van een grijs kenteken?

Het rijden van een auto met een grijs kenteken kent verschillende voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen, de verzekeringspremie is ook nog eens lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan zal moeten voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor een bestelwagen? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken BMW X5

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al vele jaren worden er bij TransCare auto’s omgebouwd. Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. In de jaren dat we actief zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw BMW X5 naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×