GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Zoekt u een bedrijf die uw BMW X6 kan ombouwen naar een auto met grijs kenteken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn immers dé specialist op het gebied van auto’s en bestelwagens ombouwen. Echter kunt u bij ons niet alleen terecht voor het ombouwen naar grijs kenteken. Ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden bent u bij ons op het juiste adres. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen van een BMW X6 op grijs kenteken

Ondernemers genieten van vele voordelen wanneer zij rijden op een grijs kenteken. Zo hoeft u geen BPM te betalen en zijn de kosten van de wegenbelasting ook minder. Ook uw verzekeringspremie zal lager uitkomen. Voordat u kunt genieten van deze voordelen, dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor uw BMW X6? U vindt deze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken BMW X6

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al vele jaren worden er bij TransCare auto’s omgebouwd. Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Wij beschikken over een eigen werkplaats waarin wij deze werkzaamheden uit kunnen voeren. In de jaren dat we actief zijn in de autobranche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw BMW X6? Zie dan deze pagina.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw BMW naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×