BEDRIJFSWAGENINRICHTING

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJFSAUTO'S

Bent u ondernemer en heeft u het plan om uw auto te voorzien van een grijs kenteken en een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar zijn wij de onbetwiste specialist voor auto’s en bedrijfswagens. En wist u dat u bij ons voor nog veel meer terecht kunt dan alleen grijs kenteken sets en dubbele cabines? Wij bouwen en plaatsen namelijk ook comfort wanden en bieden bedrijfswageninrichting op maat. Inmiddels hebben we in al die jaren dat we actief zijn in de branche een naam opgebouwd bij veel automerken, carrosseriebedrijven en gerenommeerde dealers. Of het nu gaat om het ontwerp, de productie of de plaatsing, het gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats!

Grijs kenteken

Wilt u uw huidige auto ombouwen naar een bedrijfswagen? Dan kunt u kiezen voor een grijs kenteken ombouw. Voor ondernemers heeft het diverse voordelen om met een grijs kenteken te rijden. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen, u betaalt minder wegenbelasting en de verzekeringspremie is lager. Kiest u voor een grijs kenteken, dan zijn er echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Zo heeft u een btw-nummer nodig en moet u bij de belastingdienst geregistreerd staan als ondernemer. Wilt u alle voorwaarden en eisen bekijken? Deze vindt u in dit overzicht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine

Wilt u, naast de ombouw naar een grijs kenteken set, ook nog een dubbele cabine in uw auto laten plaatsen? Ook dat kan bij TransCare. Bij ons bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat. Dit doen we door de cabine naadloos uw auto aan te laten sluiten. Op deze manier is de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Veiligheid is één van onze belangrijkste speerpunten. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. De cabines kunnen zowel worden geplaatst in nieuwe als in gebruikte auto’s. Verder is het mogelijk om extra accessoires geleverd te krijgen. Het pakket wat u krijgt is inclusief de RDW-keuring, de tenaamstelling en het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken en het plaatsen van een dubbele cabine? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 483783 of te mailen naar info@trans-care.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×