GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw Fiat kan ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van auto’s en bestelwagens ombouwen. Bovendien kunnen wij u helpen bij het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Ook bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een auto met een grijs kenteken kan voor ondernemers meerdere voordelen bevatten. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM af te dragen, de verzekeringspremie is lager en de kosten van de wegenbelasting worden minder. Echter moet u als ondernemer ook aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • U staat bij de belastingdienst geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto moet op uw naam staan en u bent ook de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u geïnteresseerd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor uw bestelwagen? Deze kunt u hier bekijken.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare hebben wij al vele jaren ervaring met het ombouwen van auto’s. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Al onze werkzaamheden voeren wij uit in onze eigen werkplaats. In alle jaren dat wij actief zijn in deze branche, hebben wij een naam weten op te bouwen bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Fiat naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij willen u hier graag bij helpen.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×