GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Zoekt u een bedrijf die uw Ford kan ombouwen naar een grijs kenteken? U hoeft dan niet meer verder te zoeken! Wij zijn al ruim twintig jaar gespecialiseerd op het gebied van auto’s en bestelwagens ombouwen. Het ombouwen naar een grijs kenteken is niet het enige waarvoor u ons kunt benaderen. Wij doen ook het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een auto met een grijs kenteken kent voor ondernemers meerdere voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen. Ook is de premie van de verzekering lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Er komen wel een aantal voorwaarden bij kijken:

  • U staat bij de belastingdienst geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto dient op uw naam te staan en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd geworden naar alle eisen en voorwaarden die gelden voor een bestelwagen? Klik dan hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken ombouw ford

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zijn al vele jaren dé specialist in het ombouwen van auto’s. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het produceren, ontwerpen en leveren van bedrijfswageninrichting. Voor dit alles beschikken wij over een eigen werkplaats. In alle jaren dat wij actief zijn in deze branche, hebben wij een naam weten op te bouwen bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Ford naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×