GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Honda laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare kunnen wij dat voor u regelen! Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het ombouwen naar een grijs kenteken. Ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden kunt u bij ons terecht. Ook bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor de ondernemers kent het rijden van een auto met een grijs kenteken verschillende voordelen. Met een grijs kenteken hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen. Ook is de premie van de verzekering lager en betaalt u minder wegenbelasting. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan vast:

  • U staat geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer;
  • U doet omzetbelasting en u beschikt over een btw-nummer;
  • De omgebouwde bestelauto dient op uw naam te staan en u bent ook de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle voorwaarden en eisen? U kunt deze hier vinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken ombouw honda

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare hebben we al vele jaren ervaring met het ombouwen van auto’s. Bovendien zijn wij zeer gespecialiseerd in het produceren, ontwerpen en leveren van bedrijfswageninrichting. Wij doen dit alles in onze eigen werkplaats. In al deze jaren hebben wij een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Honda naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×