GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Hummer om laten bouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare regelen wij dat voor u! Wij zijn dé specialist op het gebied van auto’s en bestelwagens ombouwen. Het ombouwen naar grijs kenteken is niet het enige wat wij doen. Wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Bovendien bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden met een grijs kenteken kent voor ondernemers diverse voordelen. Zo betaalt een ondernemer met grijs kenteken bijvoorbeeld geen BPM. Ook is de premie van de verzekering lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. U zult echter wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen:

  • De ondernemer dient geregistreerd te staan bij de belastingdienst;
  • U heeft een btw-nummer tot uw beschikking en u doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam geregistreerd en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd geworden naar alle voorwaarden die gelden voor een bestelwagen? Klik dan hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Hummer

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij bouwen bij TransCare al vele jaren auto’s om. Bovendien is TransCare ook gespecialiseerd in het produceren, ontwerpen en leveren van bedrijfswageninrichting. Hiervoor hebben wij een eigen werkplaats tot onze beschikking. Wij hebben in de afgelopen jaren dan ook een naam op kunnen bouwen bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw Hummer kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×