GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u geïnteresseerd in een Jeep met grijs kenteken? Wij kunnen u daarbij helpen. TransCare is al sinds 1988 dé ombouwspecialist en wij hebben hier dan ook veel ervaring mee. Het ombouwen naar een grijs kenteken is echter niet het enige wat wij doen.  U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en wij bieden bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen van een Jeep met grijs kenteken

Wanneer u kies voor een grijs kenteken voor uw Jeep, dan komen daar een aantal voordelen bij kijken. Zo hoeft u geen BPM meer af te dragen. Ook uw wegenbelasting wordt minder en de verzekering van uw Jeep is lager. Wanneer u met een grijs kenteken wilt rijden, moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • U staat geregistreerd als ondernemer bij de belastingdienst
  • Er wordt omzetbelasting gedaan en u beschikt over een btw-nummer
  • U bent de eigenaar van de Jeep en het btw-nummer

Benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Grijs kenteken Jeep

300 +

Modellen

Dé ombouwspecialist voor uw Jeep

TransCare heeft al ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van Jeeps. Zo zijn wij betrokken bij het ontwerp, productie en de levering van de ombouw van uw Jeep. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij secuur te werk gaan. Zo leveren wij dan ook alleen de allerbeste kwaliteit! In de afgelopen twintig jaar hebben wij dan ook een naam weten op te bouwen bij erkende autodealers. Wij mogen ons dan ook met trots een handelsfirma, producent en inbouwspecialist van automotive producten noemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten voorzien van uw Jeep van een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×