Grijs Kenteken ombouw voor de Audi Q7 Type 4M

Onze compleet uitgevoerde grijs kenteken ombouw voor de Audi Q7 Type 4M

De grijs kenteken ombouw voor de Audi Q7 Type 4M kan als volgt worden uitgevoerd. 

B-Stijl Ombouw

De Audi Q7 4M wordt omgebouwd met een kunststof B-Stijl wand. Deze wand wordt aan de cabine zijde gestoffeerd. De wand is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. Tevens is de kunststofwand voorzien van uitvalstroken voor de Curtain Airbags, die uitbreken bij een zijwaartse aanrijding. Sterke kunststof vloer aan de voorzijde voorzien van een opbergvak met een afneembaar deksel. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

C-Stijl Ombouw

De Audi Q7 4M wordt omgebouwd met een lichtgewicht scheidingswand gemonteerd op de C-Stijl. Deze uitvoering biedt  meer zicht omdat de ruiten van het linker en rechter achterportier origineel blijven. Voorzien van verlijmde ruit. De wand kan naar keuze worden gestoffeerd in een zwart of beige kleur. Lichtgewicht, zwart gestoffeerde vloer.  Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

 • Uitvoering met B-Stijl wordt aan de cabine zijde met beige stof uitgevoerd
 • Uitvoering met C-Stijl wordt aan beide zijden met beige stof uitgevoerd
 • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
 • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
 • Chroom lijstenpakket, aanbrengen chroom kleurige rand op de 2 achterste blinderingen
 • Rechter achterportier tevens voorzien van een glaslook blinderingspaneel. De auto is dan rondom voorzien van glaslookpanelen.
 • Modulair terugplaatsen van origineel gereedschapsvak zodat het reservewiel en het gereedschap weer op de originele plaats zit
 • Modulair de gehele laadvloer vlak maken (zie foto bij opties)
 • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
 • Laadruimtebetimmering op maat
 • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB
Afbeeldingen B-Stijl
Afbeeldingen C-Stijl
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×