Grijs Kenteken ombouw voor de BMW X7 Type G07

De TransCare grijs kenteken ombouw voor de BMW X7 Type G07

B-Stijl Ombouw

De BMW X7 G07 vanaf 2019 met B-Stijl uitvoering word omgebouwd met een wand die gemonteerd wordt op de B-Stijl en aan beide zijden is gestoffeerd. Voorzien van een verlijmde ruit. Omdat de BMW X7 G07 een grote auto is kan de B-Stijl wand verder naar achteren worden geplaatst waardoor we een ruimere zitpositie overhouden.  Lichtgewicht, zwart gestoffeerde vloer. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

C-Stijl Ombouw

De BMW X7 G07 vanaf 2019 met C-Stijl uitvoering word omgebouwd met een lichtgewicht scheidingswand gemonteerd op de C-Stijl. Het voordeel van een C-Stijl t.o.v. B-Stijl wand is doordat de wand verder naar achteren wordt geplaatst, er rondom veel meer zicht is. (Zie de  onderstaande foto’s bij de C-Stijl).  Voorzien van verlijmde ruit. De wand kan naar keuze worden gestoffeerd in een zwart of beige kleur. Lichtgewicht, zwart gestoffeerde vloer.  Het geheel wordt netjes afgewerkt met twee uitneembare gefestonneerde vloermatten die zowel in de laadruimte als in het cabinegedeelte worden geplaatst. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel: 

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand die aan de cabinezijde met beige stof wordt uitgevoerd.
  • Uitvoering met schuif- of panoramadak.
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Laadruimte betimmering op maat
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB
Afbeeldingen B-Stijl
Afbeeldingen C-Stijl
Afbeeldingen Opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×