Grijs Kenteken ombouw voor de Citroen Berlingo Multispace III >2018

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Citroen Berlingo Multispace III >2018

Grijskenteken ombouw Citroen Berlingo Multispace III vanaf 2018. Inclusief het facelift model. De ombouw van een personenwagen uitvoering naar een bestelwagen uitvoering is erg in trek. Hierbij demonteren wij de achterbank en de voor de RDW-keuring aanwezige ramen. Model wordt omgebouwd met een B-stijl wand. Deze wand wordt aan beide zijde gestoffeerd. De wand is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. Een betonplex 9 mm vloer met antislip laag. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd met uitzondering van de rechterschuifdeur. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Citroen Berlingo Electric

Voor wat betreft de Berlingo Electric het volgende. De belastingdienst is akkoord gegaan om Hybride auto’s en volledige Elektrische auto’s goed te laten keuren door de RDW mits het fiscaal blok van 1.25 lengte en 98  cm hoogte over een zo breed mogelijk vlakke vloer haalbaar is zonder een eventueel aanwezig ACCUPAKKET. Het ACCU PAKKET wordt als het ware niet meegenomen in de afmetingen.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Gefestonneerde vloermat bovenop de houten vloer;
  • Rubberen mat boven op de houten vloer;
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Blinderingen spuiten in de kleur van de auto
  • Laadruimte betimmering op maat
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB

 

Lees hier meer over de fiscale voordelen!

Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×