Grijs Kenteken ombouw voor de Hyundai Tucson NX4e >2020

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Hyundai Tuscon NX4 >2020

De Hyundai Tucson NX4 Fourth Generation (TM)  vanaf 2020 wordt omgebouwd met een volledige B-Stijl wand voorzien van een verlijmde ruit en beide zijden gestoffeerd met zwarte stretch stof. Een vlakke sterke lichtgewicht vloer die perfect alle contouren van de Tucson volgt, geheel gestoffeerd met zwart of beige tapijt. Zwarte hoogglans blinderingspanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Hyundai Tucson Hybride

Voor wat betreft de Tucson Electric het volgende. De belastingdienst is akkoord gegaan om Hybride auto’s en volledige Elektrische auto’s goed te laten keuren door de RDW mits het fiscaal blok van 1.25 lengte en 98  cm hoogte over een zo breed mogelijk vlakke vloer haalbaar is zonder een eventueel aanwezig ACCUPAKKET. Het ACCU PAKKET wordt als het ware niet meegenomen in de afmetingen. (Zie onder voor foto’s)

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand die aan de cabinezijde met beige stof wordt uitgevoerd.
  • Uitvoering met schuif- of panoramadak
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Laadruimtebetimmering op maat
  • Modulair terugbouwen van gereedschap- of opbergvak ( zie foto’s)
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB

Lees hier meer over de fiscale voordelen!

Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×