Grijs Kenteken ombouw voor de Jeep Grand Cherokee WK >2005 <2010

De TransCare grijs kenteken ombouw voor de Jeep Grand Cherokee Type WK >2005 <2010

De Jeep Grand Cherokee WK model vanaf 2005 tot en met 2010 kan zowel met een B-Stijl als met een verhoogd dak worden omgebouwd.

Verhoogd dak

De Jeep Grand Cherokee WK model vanaf 2005 tot en met 2010 ombouwmogelijkheid met een verhoogd dak i.c.m. een laag 30 cm wandje in de laadruimte. Afgewerkt met een sterke vlakke gestoffeerde vloer.  Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

B-Stijl

De Jeep Grand Cherokee WK model vanaf 2005 tot en met 2010 kan ook met een B-Stijl wand worden omgebouwd. De B-Stijl wordt aan de beide zijden gestoffeerd. De wand is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. De vloer wordt in de  laadruimtezijde afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd.  Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Bij een verhoogd dak kan het 30 cm wandje met in een beige stof worden uitgevoerd.
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist. 
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op ruit van de achterklep en de rechter portierramen
  • Modulair terugbouwen van gereedschapsvak.
  • Laadruimtebetimmering op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
Afbeeldingen verhoogd dak
Afbeeldingen B-stijl
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×