Grijs Kenteken ombouw voor de Jeep Grand Cherokee WK >2005 <2010

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Jeep Grand Cherokee WK >2005 <2010

De Jeep Cherokee WK model vanaf 2005 tot en met 2010 wordt met een verhoogd dak uitgevoerd. Dit dak wordt in de kleur van de carrosserie gespoten en aan de binnenzijde wordt het dak gestoffeerd. Montage van een vlakke vloer gestoffeerd met zwart tapijt i.c.m. met een 30 cm hoge scheidingswand.  Linksachter een zwart hoogglans glaslookpaneel die aan de binnenzijde wordt gestoffeerd.  Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

De Jeep Grand Cherokee WK model vanaf 2005 tot en met 2010 kan ook met een B-Stijl wand worden omgebouwd. De B-Stijl wordt aan de beide zijden gestoffeerd. De wand is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. De vloer wordt in de  laadruimtezijde afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd.  Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand, cabinezijde met beige stof uitgevoerd;
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist. 
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op ruit van de achterklep en de rechter portierramen
  • Laadruimtebetimmering op maat
  • Modulair terugbouwen van origiuneel gereedschapsvak
Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×