Grijs Kenteken ombouw voor de Jeep Wrangler Unlimited JK >2007 <2018

Onze complete uitgevoerde ombouw voor de Jeep Wrangler Unlimited JK >2007 <2018

De Jeep Wrangler Unlimited JK model vanaf 2007 tot en met 2018 kan met een B-Stijl of C-Stijl wand worden omgebouwd. Zowel de B-Stijl als de C-Stijl wordt aan de beide zijden gestoffeerd. De wand is voorzien van een E-keur verlijmde ruit. Doordat de wand ver naar achteren is geplaatst ontstaat er meer zitruimte comfort. De vloer wordt in de  laadruimtezijde afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd.  Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand aan beide zijden met beige stof uitgevoerd;
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist. 
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Laadruimtebetimmering op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
Afbeeldingen
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×