Grijs Kenteken ombouw voor de Land Rover Defender 90 L663 >2019

Turn-key ombouw voor de Land Rover Defender 90 L663 >2019

Voor de Land Rover Defender 90, model L663 vanaf 2019 uitgaande van een personenwagen uitvoering, hebben wij een ombouw gerealiseerd waar iedereen op zit te wachten. Indien de Defender 90 is uitgevoerd met een jumpseat dan kan met onze ombouw alle drie de voorstoelen behouden blijven. (Een jumpseat is een derde voorstoel). Wij leveren voor de Defender 90 een verhoogd dakje van slechts 5,5 cm. Te leveren in een zwarte kleur. 

De ombouw die wij voor Defender 90 verzorgen wordt uitgevoerd met een slechts 5,5 cm verhoogd dak. De hoogte is vrijwel gelijk met de bovenkant van de originele Land Rover dakrailing. Ons advies is dan ook om altijd de Land Rover dakrailing aan te schaffen als deze niet standaard aanwezig is. Als deze zijn gemonteerd, valt het verhoogde dakje nauwelijks op en kunnen de originele Land Rover dakdragers nog steeds worden gebruikt. Door de Defender 90 L663 uit te voeren met dit verhoogd dakje kunnen wij dit model uitvoeren met een 30 cm schotje direct achter de voorstoelen. Dit heeft het grote voordeel dat u geen volledige scheidingswand achter de voorstoelen heeft en dat u rondom volledig zicht heeft. Tevens heeft u een zeer comfortabele zitpositie. Deze is niet te vergelijken met de eerste Defender 90 modellen. Het linkerachterraam wordt gedemonteerd en daarvoor wordt een hoogglans zwart kunststof blinderingspaneel voor in de plaats gezet. (Voor andere uitvoeringen zie bij Optioneel)

Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Glaslookuitvoering: demontage linkerachterraam, aanbrengen op de sponning van de carosserie een zwart gespoten stalen plaat van 0,7 mm, aan de binnenzijde van de originele ruit word anti-inkijkfolie aangebracht, vervolgens wordt de originele ruit tereuggeplaatst.,
  • Heeft de auto een panoramadak of een skai-rolschuifdak dan geeft dat een meerprijs.
  • Laadruimte betimmering op maat: uitschuiflades, dubbele bodem of opbergvakken op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
  • Hybride uitvoeringen zijn ook om te bouwen naar gijs kenteken.
Afbeeldingen (klik op de foto voor een vergroting)
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×