Grijs Kenteken ombouw voor de Land Rover Discovery I en II

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Land Rover Discovery I en II

De Discovery I en II zijn de enige Land Rover types die zonder verhoogd dak omgebouwd kunnen worden.  We kunnen bij deze modellen volstaan met een 30 cm laag wandje, het standaard dak is al hoog genoeg. De ombouw van bovenstaande types vindt in grote lijnen als volgt plaats. Allereerst worden de achterbank en de ramen die voor de RDW-keuring vereist zijn, gedemonteerd. Daarna monteren we een 30 cm laag wandje i.c.m. een vlak vloerdeel. Tevens monteren we in het dak,  het linker achterraam en het kleine driehoekraampje van het linker achter portier, hoogglans glaslook blinderingspanelen. Deze worden aan de binnenzijde netjes gestoffeerd. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand die aan de cabinezijde met beige stof wordt uitgevoerd.
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Laadruimte betimmering op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×