Grijs Kenteken ombouw voor de Land Rover Defender 90 L663 Hard Top>2019

Turn-key ombouw voor de Land Rover Defender 90 L663 Hard Top >2019

De Land Rover Defender 90, model L663 Hard Top vanaf 2019 wordt vanaf de fabriek als bedrijfswagen geleverd in verschillende Europese landen. Doordat de nederlandse wetgeving andere eisen stelt dan in de meeste andere Europese landen, hebben wij deze uitvoering aangepast. De volledige wand die af fabriek is gemonteerd demonteren wij en plaatsen daarvoor een laag 30 cm schotje i.c.m. een verhoogd dak en een andere vloer. Het dakje is slechts 5,5 cm hoog en loopt gelijk qua hoogte met de dakreling. Verder is het grote voordeel dat u geen volledige scheidingswand achter de voorstoelen heeft, dat u rondom volledig zicht heeft. Tevens heeft u een zeer comfortabele zitpositie. Bij een uitvoering met een juimpseat blijven alle drie de voorstoelen behouden.

Helaas is het kunststofpaneel wat men in de fabriek op de linkerachterruit verlijmd ook niet volgends de richtlijnen van de Nederlandse belastingdienst. We brengen een zwart gespoten stalen plaat van 0,7 mm aan de binnenzijde van de carosserie aan en die wordt met zwarte stof netjes gestoffeerd. Het rechterachterpaneel blijft zoals die af fabriek is geleverd. (Zie onderstaande foto’s). Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op de overgebleven achterklepruit.
  • Laadruimte betimmering op maat: uitschuiflades, dubbele bodem of opbergvakken op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
  • Hybride uitvoeringen zijn ook om te bouwen naar gijs kenteken.
Afbeeldingen
(klik op de foto voor een vergroting)
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×