Grijs Kenteken ombouw voor de Mercedes-Benz GL-Klasse X164 >2006 <2012

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Mercedes-Benz GL-Klasse X164 >2006 <2012

B-Stijl Ombouw

De GL-Klasse X164 vanaf 2006 tot 2012 met B-Stijl uitvoering word omgebouwd met een kunststof ergonomisch gevormde scheidingswand achter de voorstoelen, voorzien van verlijmde ruit, met zeer ruime zitpositie.  De wand kan naar keuze worden gestoffeerd in een zwart of beige kleur aan de cabine zijde. Lichtgewicht, zwart gestoffeerde vloer, met behoud van origineel gereedschap vak van de GL-Klasse.  Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

C-Stijl Ombouw

De GL-Klasse X164 vanaf 2006 tot 2012 met C-Stijl uitvoering word omgebouwd met een lichtgewicht scheidingswand gemonteerd op de C-Stijl. Deze uitvoering biedt  meer zicht omdat de ruiten van het linker en rechter achterportier origineel blijven.  Voorzien van verlijmde ruit. Deze uitvoering geeft een nog ruimere zitpositie. De wand kan naar keuze worden gestoffeerd in een zwart of beige kleur. Lichtgewicht, zwart gestoffeerde vloer, met behoud van origineel gereedschap vak van de GL-Klasse.  Het geheel wordt netjes afgewerkt met een twee uitneembare gefestonneerde vloermatten. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand die aan de cabinezijde met beige stof wordt uitgevoerd.
  • Uitvoering met schuif- of panoramadak.
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Laadruimte betimmering op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
Afbeeldingen B-Stijl
Afbeeldingen C-Stijl
Afbeeldingen Opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×