Grijs Kenteken ombouw voor de Mercedes Citan Bestelwagen L1 WB2313

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Mercedes Citan Bestelwagen L1 WB2313

Grijskenteken ombouw Mercedes Citan Bestelwagen L1 WB2313. Vanaf de fabriek is de Citan L1 met deze wielbasis niet geschikt om als grijs kenteken voertuig de weg op te kunnen. TransCare heeft daar al jaren een oplossing voor. Heeft u een Citan op voorraad of importeert u een Citan met deze kortste wielbasis uit het buitenland dan kunnen wij deze voor u ombouwen tot een grijs kenteken. De ombouw bestaat uit een 30 cm wandje gecombineerd met een waterpas gemonteerde houten vloer. Keuring RDW: van “grijs” naar “grijs volgens de nederlandse grijs- kentekenwetgeving”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Gefestonneerde vloermat bovenop de houten vloer;
  • Rubberen mat boven op de houten vloer;
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Laadruimte betimmering op maat
  • Als accessoire is er een opzetwand boven op het vaste 30 cm wandje verkrijgbaar. Deze wordt demontabel gemonteerd i.v.m. de grijs kenteken wetgeving.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
Afbeeldingen
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×