Grijs Kenteken ombouw voor de Opel Combo Life >2018

Onze complete Grijs Kenteken ombouw voor de Opel Combo Life >2018

In de ons omringende landen worden veel voertuigen geproduceerd die in Nederland alleen als bedrijfswagen worden verkocht. Een voorbeeld is de Opel Combo Life. In Duitsland wordt dit model aangeboden als personenwagen. In Nederland is deze alleen als bedrijfswagen te koop. Als personenwagen is dit model veel luxer uitgevoerd onder andere met veel betere isolatie, mooiere bekleding en uitgerust met meer accessoires.  Transcare bouwt deze personenwagens voor u om naar een bedrijfswagen met een grijs kenteken.

De grijs kenteken ombouw voor de Opel Combo Life, model vanaf 2018 tot heden, wordt omgebouwd met een kunststof B-Stijl wand voorzien van een verlijmde ruit en beide zijden gestoffeerd met zwarte stretch stof. Een vlakke sterke lichtgewicht vloer die perfect alle contouren van de Opel Combo Life volgt, geheel gestoffeerd met zwart of beige tapijt. Zwarte hoogglans blinderingspanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand, aan beide zijden met beige stof uitgevoerd
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist. 
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Laadruimtebetimmering op maat
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB
Afbeeldingen
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×