Grijs Kenteken ombouw voor de Toyota RAV4 XA20 2000-2005

Onze compleet uitgevoerde ombouw voor de Toyota RAV4 XA20 2000-2005

De Toyota RAV4 XA20 model vanaf 2000 tot en met 2005 heeft in principe twee verschillende ombouwmogelijkheden:

 • B-Stijl ombouw
 • Verhoogd dak ombouw

B-Stijl ombouw

Grijskenteken ombouw voor de Toyota RAV4 XA20 model vanaf 2000 tot en met 2005 alleen de 4-deurs uitvoering. Demontage bank, ruiten, tapijt, B-Stijl kappen, achter panelen e.d. Montage gestoffeerde wand voorzien van raam, op B-Stijlen. Beide zijden gestoffeerd met zwarte stof. Vlakke gestoffeerde vloer met zwart tapijt. Bij deze ombouw blijft het originele gereedschapsvak aan de achterzijde behouden. Montage privacy blinderings panelen (diep zwart glanzend kunststof panelen) LA+RA+LM+LV. Binnenzijde blinderingen voorzien van stoffering. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief. 

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

 • Uitvoering met beige wand die aan beide zijden met beige stof wordt uitgevoerd.
 • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
 • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
 • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
 • Laadruimte betimmering op maat.
 • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.

Verhoogd dak ombouw 

De Toyota RAV4 XA20 model vanaf 2000 tot en met 2005 kan ook worden omgebouwd met een verhoogd dak uitvoering. Deze ombouwmogelijkheid geeft u een laadruimte die niet voorzien wordt van een volledige B-Stijl wand maar slechts een 30 cm lage scheidingswand direct achter de voorstoelen. Zowel de stoel van de bestuurder en de bijrijder zijn nog meer verstelbaar dan met een B-Stijl wand. Een vlakke sterke vloer, gestoffeerd met zwart tapijt. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Zwarte hoogglans glaslookpanelen die aan de binnenzijde worden gestoffeerd. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

 • Uitvoering met lage 30 cm beige wand die aan beide zijden met beige stof wordt uitgevoerd.
 • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
 • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
 • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
 • Laadruimte betimmering op maat
Afbeeldingen B-Stijl
Afbeeldingen verhoogd dak
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×