Grijs Kenteken ombouw voor de Volkswagen Touareg 3 >2018

De TransCare grijs kenteken ombouw voor de Volkswagen Touareg 3 >2018

De Touareg 3 Model vanaf 2018 wordt als volgt omgebouwd: Demontage bank, ruiten, tapijt, B-Stijl kappen, achter panelen e.d. Montage B-Stijl kunststofwand met E-keur plakruit met zwart rasterkader. De kunststofwand is aan de cabinezijde gestoffeerd met zwarte stof. Vlakke gestoffeerde vloer met zwart tapijt. Binnenzijde blinderingen voorzien van stoffering. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een uitneembare gefestonneerde vloermat. Keuring RDW: van “geel” naar “grijs”. Tevens de verzorging van de belastingaangifte i.v.m. met BPM en een laag MRB-tarief.

Touareg Hybrid

Voor wat betreft de Touareg Hybrid het volgende. De belastingdienst is akkoord gegaan om Hybride auto’s en volledige Elektrische auto’s goed te laten keuren door de RDW mits het fiscaal blok van 1.25 lengte en 98  cm hoogte over een zo breed mogelijk vlakke vloer haalbaar is zonder een eventueel aanwezig ACCUPAKKET. Het ACCU PAKKET wordt als het ware niet meegenomen in de afmetingen. (Zie onder voor foto’s)

Optioneel:

Alle onderstaande opties zijn op aanvraag beschikbaar voor een meerprijs inclusief montage.

  • Uitvoering met beige wand die aan de cabinezijde met beige stof wordt uitgevoerd.
  • Uitvoering met schuif- of panoramadak
  • Uitvoering met chroom deurlijstenpakket
  • Indien bij het weghalen van de achterbank zich een foutmelding voordoet van het SRS in het display worden weerstanden aangebracht en de foutmelding gewist.
  • Importpakket, bij invoer en bij nieuwe voertuigen verzorgen wij direct een kenteken bij keuring RDW en montage van luxe nummerplaten met oplegnummers.
  • Auto rondom voorzien van glaslookpanelen.
  • Aanbrengen donkere raamfolie op overgebleven open ramen.
  • Laadruimtebetimmering op maat.
  • Indien noodzakelijk het aanbrengen van extra antenne(s) voor een goed ontvangst van FM of DAB.
Afbeeldingen
Afbeeldingen Touareg III Hybrid
Afbeeldingen opties
Meer informatie of offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner binnen de autobranche?

Wij hebben een breed aanbod aan producten en diensten die wij verlenen voor een breed assortiment aan automerken en modellen

×