GRIJSKENTEKEN OMBOUW ALS PARTICULIER

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bij Transcare kunt u uw auto als particulier om laten bouwen naar een grijs kenteken. Een grijs kenteken is niet letterlijk grijs, maar is een kenteken voor voertuigen die een belastingvoordeel hebben. Het nummerbord is te herkennen als de eerste letter een B of een V is. Naast het ombouwen voor grijs kenteken kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, dubbele cabines en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Transcare is ook een handelsonderneming en producent van kunstoog materialen in de autoindustrie. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Om met uw auto te rijden met grijs kenteken zitten er een aantal voorwaarden aan waar u aan voldoen moet:

  • U bent bij de belastingdienst bekend als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw eigen naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is. 

De hierboven genoemde punten zijn enkele voorwaarden. Als u de volledige lijst wilt zien dan is dit mogelijk. Deze vindt u hier. 

Naast de voorwaarden, heeft het rijden met een grijs kenteken ook voordelen. Je betaald bijvoorbeeld geen BPM en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken als particulier

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al jaren is Transcare ervaren in het ontwerpen, produceren en ombouwen van verschillende merken. We zijn bekend bij vele autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en om u het beste eindresultaat te verzekeren, werken we in onze eigen werkplaats. Onze vakmannen werken met passie en dat blijkt maar weer uit de vele goede reacties die wij van klanten ontvangen.

Meer weten?

Wilt u weten wat onze vakmannen voor u kan betekenen? Of bent u benieuwd hoe het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken in z’n werk gaat? Dan leggen wij u dit graag uit. Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een afspraak maken. Wij staan graag voor u klaar!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×