GRIJSKENTEKEN OMBOUW PRIVE

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN PRIVÉ

Wilt u voor uw privé auto een grijs kenteken nemen? U heeft de mogelijkheid om een auto te kopen die er al één heeft of u kiest ervoor om uw auto te laten ombouwen naar een grijs kenteken. Bij TransCare zorgen wij ervoor dat uw privé auto omgebouwd wordt. Wij zijn dé ombouwspecialist en hebben hier al ruim 20 jaar ervaring in. Benieuwd naar wat wij nog meer doen? TransCare is niet alleen de specialist in het ombouwen van een grijs kenteken, maar wij bouwen ook dubbele cabines en comfort wanden. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren de ombouw zelf. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voeren wij dit in onze eigen werkplaats uit. Wij zijn al jaren bekend bij verschillende automerken en dealers.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken prive

U heeft als ondernemer uiteraard een aantal voordelen wanneer u uw privé auto laat ombouwen naar grijs kenteken. Denk aan, vrijstelling van BPM, u betaalt dus geen belasting, de premie van uw verzekering is lager en u betaalt minder wegenbelasting. Toch moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen om te kunnen rijden met een grijs kenteken:

  • U bent ondernemer voor omzetbelasting
  • U moet een btw-nummer hebben
  • Ervoor zorgen dat de auto op uw eigen naam staat en u bent het (rechts)persoon van het btw-nummer.
  • Zorg ervoor dat u 10% van de gereden kilometers per jaar op zakelijke basis is.

Dit zijn een aantal van de voorwaarden, maar er zijn nog veel meer. Benieuwd naar de andere? U vindt ze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken prive

300 +

Modellen

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig met betrekking tot een grijs kenteken voor uw privé auto? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag. U kunt er ook voor kiezen om direct een afspraak te maken. Wij zijn gespecialiseerd om met diverse modellen en verschillende merken te werken en deze om te bouwen. Hieronder ziet u een overzicht met welke modellen wij onder andere werken.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×