GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

We hebben in Nederland verschillende soorten kentekenplaten. Één daarvan is het grijs kenteken. Wilt u graag gebruikmaken van belastingvoordelen, dan kan dat als u ervoor kiest om te rijden met een grijs kenteken. Hierbij kunt u denken aan de inzet van bedrijfswagens. Het is belangrijk om te weten dat er een aantal regels aan verbonden zijn. Niet iedereen mag namelijk met zo’n kenteken rijden. Momenteel mogen alleen ondernemers hier gebruik van maken. Ook bedrijfswagens die worden ingezet voor het vervoeren van gehandicapten mogen een grijs kenteken voeren. Deze voertuigen hebben meestal ook een bijzondere inrichting.

Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om een auto met grijs kenteken te kopen, maar u kunt ook uw huidige auto om laten bouwen. TransCare is al sinds 1998 dé specialist in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Niet alleen voor een grijs kenteken ombouw kunt u bij ons terecht, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Verder bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken regels

300 +

Modellen

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een auto met een grijs kenteken heeft voor ondernemers diverse voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld minder wegenbelasting te betalen. In deze belasting zit namelijk een speciaal tarief voor ondernemers die een grijs kenteken voeren. Ook zijn voertuigen met zo’n kenteken goedkoper in de aanschaf. Dit komt door dat u BPM hoeft af te dragen. Natuurlijk zijn er ook een aantal eisen waar u aan moet voldoen als u van de voordelen wilt profiteren:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Meer informatie over de regels van het voeren van een grijs kenteken? U leest het hier.

Transcare, dé ombouwspecialist

Als meer dan twintig jaar bouwen we bij TransCare auto’s om. Onze specialisatie is het ontwerpen, fabriceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie wat betreft de regels van het rijden met een grijs kenteken? Of heeft u vragen over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×