GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Uw Renault Master laten ombouwen naar een grijs kenteken? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij dé ombouwspecialist voor verschillende auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor het ombouwen naar een grijs kenteken, maar ook voor het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en wij bieden bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen van een Renault Master met grijs kenteken

Het rijden van een Renault Master met grijs kenteken heeft verschillende voordelen voor ondernemers. Zo hoeft u geen BPM meer af te dragen en worden zowel de wegenbelasting als de verzekering aanzienlijk lager. Daar staat tegenover dat een auto of bedrijfswagen met een grijs kenteken wel aan een aantal voorwaarden moet voldoen:

  • U staat geregistreerd als ondernemer bij de belastingdienst
  • Er wordt omzetbelasting gedaan en u beschikt over een btw-nummer
  • U bent de eigenaar van de Seat en het btw-nummer

Naast deze belangrijkste punten zijn er nog een aantal andere voorwaarden waaraan uw auto moet voldoen. Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden van een auto met grijs kenteken? U vindt deze hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
grijs kenteken Renault Master

300 +

Modellen

Transcare is de ombouwspecialist

TransCare heeft al ruim twintig jaar ervaring met het ombouwen van onder andere Renault Master auto’s. In onze eigen werkplaats ontwerpen, produceren en leveren we. Ons professionele en ervaren team werkt nauwkeurig en efficiënt waardoor we u de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. In de afgelopen twintig jaar hebben wij dan ook een naam weten op te bouwen bij diverse autodealers. Met trots mogen wij ons dan ook een echte handelsfirma, producent en inbouwspecialist van automotive producten noemen.

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig over het ombouwen van uw Renault Master naar een grijs kenteken set? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×